Hogyan tudnám? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Az van hogy meg akarom növelni a szám mèretèt (nincs vastagabb 1 kis macska farkánál) ès sokan e miatt néznek le, ès én ezen szeretnèk változtatni.
Hogyan tudnám meg nagyobbitani a számat smink nèlkül?
Aki csak olyat tud írni hogy chili meg stb. az inkább ne írjon.
Előre is köszi!
2021. jún. 13. 21:07
21/26 A kérdező kommentje:
Deh nem csak tudod 1 ismeretlenek vagytok 2 azt se tudom h hogy fotozzak h hova kell be irni azt a szasagit csak mert gepen eleg nehez fotozni....
2021. aug. 9. 22:48
23/26 anonim válasza:
Szerintem kb 10 eves lehet, ha elhiszi, hogy szappantol megno a szaja. Ha ez igy lenne, akkor nem szivatnak magukat nok millioi a feltoltessel, hiszen elegge fajdalmas. Hagyjatok, gyerek, majd kinovi :D
24/26 A kérdező kommentje:
Kwpzeljetek el baszki 17 vagyok, és nem mindenki képes elfogadni azt hogy a másiknak is lehet igaza úgyhogy szerintem lehet innen el menni
2021. aug. 10. 08:42
25/26 anonim válasza:
17 evésen ha nem tudod hogy kell feltölteni egy képet az nagyon gáz.
De ami még gázabb a hozzáállásod.
Ha nem vagy megelégedve nem baj de hogy annyi eszed van hogy ilyen házi praktikákat próbálgatsz az elképesztő. Csak remélni tudom hogy nem cseszed szét a szöveteidet egy esetleges allergiával, vagy ödémával amit a magy szappanterápiád okoz. Ezért akartam képet hogy ha valami rendelleneset látunk akkor tudjunk szólni.
26/26 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg ha elcsesznem az sem a te bajod lenne
2021. aug. 10. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!