Létezik olyan akinek nem használ a fogszabályozó? (állandó)
Ma fél éve, hogy van fogszim és szó szerint nincs semmi változás azt leszámítva, hogy az egyik fogam egy kicsit más szögben áll. Állandóan gumizok fél éve, de a -nem olyan durva-mélyharapásom egy miliétert sem változott. Kb napi 21-22 órát a számban a kis gumi. A fogívem sem változott, egy kicsit sem lett esztétikusabb. Járkálunk folyton ívcserékre, hagyjuk ott havonta a majdnem 20 ezreket, de nem látok javulást. Állítólag egy jó orvosom van (nevet max privátban), Pitts21 fogszabival dolgozik és szép munkái vannak, viszont az enyémnek annyit ér mint halottnak a csók.
Normális, hogy fél éve után csak 1 fogam szöge változott egy kicsit? Lenének ott rések összehúzása, fogívtágítás, mélyharapás korrekció de nem változik semmi. El vagyok keseredve. A két ív összesen 480 000Ft volt, ott vannak a havi 17 ezer forintos kontroll-ok és még a rtg ára. Közelítünk az egymillióhoz de eredmény nincs.
Már látszódik, nagyon is látványos. :) 1 hónapja vettem észre tényleges változást, a harapásom is kezd jó lenni (erősebb gumit kaptam)
Amúgy biztos, hogy az van. Máshol is hasonló árakat hallok...így is a végösszeg mindennel együtt 1 millió lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!