Kihúzassam a bölcsesség fogam ?
18 éves vagyok és 3 bölcsesség fogam nő egyszerre, eddig egyikkel se volt baj most a jobb alsó körül gyulladás van gondolom az ételmaradékok miatt ráadásul az arcom is bedagadt és a számat is alig tudom kinyitni viszont szerintem alapvetően nem lenne vele baj illetve helye is lenne szerintem de se a fogorvos se a szájsebész nem csinált róla röntgent így nemtudom pontosan hogy lenne e helye
A fogorvos írt fel Dalacint azt ki is vettem illetve a szájsebész írt ki kliont azt viszont nem vettem ki.
Holnap 8-ra van időpontom és nemtudom mitévő legyek mert a szájsebészt nem nagyon érdekeli más opció csak a húzás nemtudom mi legyen így.
Az, hogy szerinted jo helyen van, nem jelent semmit. Normalis, hozzaerto fogorvost keress fel, keszuljon rontgen is, aztan majd o megmondja a tutit.
De csak igy hasrautesre en sem engednem kihuzatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!