Allergiával, hogy lehet menni fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Általában számomra ilyenkor kezdődik az allergiaszezon és pár napja el is kezdődött.
Van, hogy percenként vagy 20x tüsszentek, az orrom folyamatosan folyik és a szemem is könnyezik.
Ilyenkor ilyen állapotban, hogy lehet menni fogorvoshoz, hogy ne tüsszentsem le a fogorvost és, hogy ne szakítsam meg a munkáját percenként azért mert orrot kell fújnom?
Járok 2 évente allergiavizsgálatra ahol szoktak felírni gyógyszereket amik enyhítik az allergia tüneteim de szerintem nálam ez az enyhített állapot.
2021. máj. 25. 06:29
1/2 anonim válasza:
Nem ideális fogorvoshoz menni olyankor, amikor az embernek taknya-nyála összefolyok.
Nincs bevált praktika, ha a kezelés halasztható és nem sürgős, akkor halasztani kell.
Nincsen sajnos csodamódszer.
2/2 anonim válasza:
Én is allergiás vagyok, a gyógyszer enyhíti de az augusztusom úgy néz ki, mint amit leírtál. Voltam így fogorvosnál (sajnos sürgős eset volt), de ott egyet sem tüsszentettem, kezelés közben nem jött ki. Azért mondtam előtte az orvosnak, hogy ez van, megállt volna, ha jelzek, de nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!