Mi lehet ez foghúzás után? (+Kép)
Másfél hete kihúzták a gyökérkezelt alsó rágófogam, nehezen jött ki, a gyökere 2 darabban. Az első 3-4 napban lüktető normális fájdalom volt, ami szinte megszűnt. 1 hét múlva az összehúzódás kezdetekor éles tompa, folyamatos fájdalom jött bele, az orvos tanácsára vártam. Mostanra mérséklődött a fájdalom, de még mindig jelen van.
A fogam helye mellett van egy dudor, az fáj és az ínyem alatta érzékeny.
Mi lehet ez?
Köszi a megnyugtató választ!
Egyébként a szomszédos fogam belső felén azzal a sárgás barnás csúnya folttal mit lehet kezdeni? Csak esztétikai szempontból kérdezem.
Szia. Igaz nekem egy felső 4es fogat műtöttek ki, de ugyanez volt a tapasztalatom mint neked. Egy ideig érzékeny volt nagyon, fura nyilalast éreztem benne. Mostanra szépen össze húzódott.(6 honap) De még mindíg lazább az inyem oldalt mintha lenne benne egy mélyedés 🙂 ott ahol a fog volt,az inyem oldalán kívülről. Ha ott megnyomom azt a mélyedést, főleg fent a tövében ahol a gyöker volt ott még mai napig érzékeny picit.
Az utolsó kérdésedre én is várom a választ mert nekem is pont ugynígy néz ki a szomszédos fog oldala. Én arra gondoltam hogy az vagy szuvasodás a húzott fog miatt, vagy fogkő. Holnap megkérdem a dokitól, ugyis fogkőleszedésre megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!