Fogimplantátum beültetès mennyire lehet hatékony, mennyire fájdalmas egészséges fog kihúzása?
Figyelt kérdés
Elől két első nagyfogam nagyon kiáll fogszabalyzó nem segít, az orvosom fogimplantátumot javasolt hogy ki húzza és be ülteti az újat ezzel elméletileg korrigálható a probléma viszont nagyon félek két egészséges fogról van szó a huzástól is nagyon félek ha volt már tapasztalatod szívesen olvasnám mire számíthatok.2021. máj. 5. 08:42
11/34 anonim válasza:
En azt javaslom kerdezo, hogy olvass utana az eljarasnak, nezz videokat is, aztan majd meglatod.
Ezerszer inkabb egy allkapocsmutet es utana fogszabalyozas. Az sem egyszeru, de egyszer kell megcsinalni a mutetet, egyszer kell tulelni, es ha fiatal vagy, akkor meg jodarabig megtarthatod a sajat fogaidat, ami hidd el, hogy oriasi ajandek!
12/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, 33 éves vagyok és a műtétet néztem már hát elég ilyesztő
2021. máj. 5. 12:06
13/34 anonim válasza:
Az egészséges fogakat meg kell tartani, más orvos tudhat megoldást. Egy ilyen beavatkozás visszafordíthatatlan, ráérsz még dönteni, és a tudomány is fejlődik.
14/34 anonim válasza:
Láttam ilyet a neten, megoldották egy fiatalembernek.
https://www.youtube.com/watch?v=thshr_PTgeI&ab_channel=Newshub
15/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2021. máj. 5. 18:04
16/34 anonim válasza:
Szia! A beültetéssel nagyon óvatosan, mert nekem 10 van beültetve ott is ahol neked kellene, és azt kell mondanom, hogy használhatatlan mivel nincs elég csontállomány alatta. Sajnos nagyon nagy pénz van benne ezért "szeretik" a fogorvosok,de ahogy korábban is írták,m ha van más megoldás akkor érdemes azon elgondolkodni.
17/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hétfőn megyek még másik orvos szakvéleményèt is ki kérem
2021. máj. 8. 07:43
18/34 zimonyi attila válasza:
Nem kell félni, mert csak az injekció fájhat, de ha előtte helyileg érzéstelenít, akkor még az sem. A hiányzó csontot lehet pótolni, igaz, nem kétfillér, de nekem működik.
19/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm szépen a választ
2021. máj. 10. 08:07
20/34 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mit mondott a másik orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!