Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hány évesen volt először...

Hány évesen volt először lyukas fogad? Mennyire "problémásak" a fogaid?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán 14 éves korom körül, de brutál rossz fogakat sikerült örökölni a testvéreimmel együtt. Mindannyiunknak nagyon problémás. Bátyámnak már koronái vannak, nővéremnek ki kéne húzni már az egyik fogát mert teljesen feladta a harcot és a fogszabályozó is tönkretette neki. Vannak tömött fogai, mint nekem. Most már nekem is feladta a harcot az egyik így első blikkre. A bölcsességfogaim meg elkezdtek hülyén nőni és már hely sincs számukra.
2021. máj. 1. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:

7 évesen, már maradó fogban.

Annyira nem problémásak, töméseim vannak, meg van 2 gyökérkezelt fogam, és a család hajlamos az ínyproblémákra.

De nem volt gondom a bölcsességfogaimmal, nem kellett húzni egyéb okból sem, nem kellett fogszabályzással bajlódnom, szóval szerintem "jól állok".

2021. máj. 1. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy 18 éves korom körül gyengült először a zománc. Néhány évente előfordul és olyankor kenek rá zománcerősítős fogkrémet.

Most 29 éves vagyok, várjuk, hogy két fogam visszanöveszti-e a zománcot vagy meglesz életem első tömése.

2021. máj. 1. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszadó! Milyen zománcerősítő fogkrémet használsz? Nekem is ilyen problémám van.
2021. máj. 1. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Elmex gélt. De olvasd el a használati leírását!
2021. máj. 1. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2021. máj. 1. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
12 körül lehettem. Nem vészesen problémásak a fogaim, tisztességesen ápolom őket. Nem állnak annyira rendetlenül, hogy szabályozni kelljen őket, és csak egy ferdén nőtt bölcsességfogat kellett kivésetnem. Öt tömésem van, nem rajtam múlt, hogy a többségük már másodszor romlott alá belülről kifelé, mert az eddigi orvosom mindet elcseszte.
2021. máj. 1. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!