Nagyon ciki ha felnőtt létemre nem egyedül mennék be a rendelőbe?
Már felnőtt, 20+os nő vagyok. Világ életemben féltem a fogorvostól. Annyira, hogy még átnézésre se mentem el, konrkétan akkor levert a víz ha a közelébe mentem. Sose volt lyukas fogam, szépek, éppek, fehérek. Viszont egy éve az egyik rágófogam elkezdett szuvasodni. Először flyton tisztogattam, de csak terjedt. Már konkrétan a fél fog egy nagy lyuk. Kérlek, ne igénytelenezzetek le, rendszeresen mosok fogat, a megcsináltatástól a fóbiám tart/tartott vissza. Tegnap óta viszont annyira fáj, hogy többször is elsírtam magam. Miután végigszenvedtem a múlt éjszakát a párom felhívott egy magánklinikát (ahol állítólag tudják kezelni a nagyon félős betegeket), hogy fogadnának-e? Holnapra kaptam időpontot. Nagyon gáz lenne ha bejönne velem a párom és odállna a székhez? Szerintetek megengedik? Az megnyugtatna ha látnám közben. Meg attól félek, hogy a vírus miatt őt nem engedik be és elszáll a cseppnyi bátorságom is és hazafutok. Amúgy már dagad az állam alatt és az ínyem is. Szerintetek kihúzzák? :( Mi lesz ha elájulok? Mikor nagyon félek képes vagyok elájulni.
Muszáj lesz elmennem, a fájdalomcsillapító nem hat és enni sem tudok. Az ivás is fáj a dagadás miatt. :( hátsó 6-os rágofóg
Tudom, hogy van akinek vicces, de én akkor is büszke vagyok magamra.
Még annyit kérdeznék, hogy a dagadás mikor húzodik le? Valakinek van tapasztalata? Kaptam antibiotikumot is, a fog már nincs ugye bent, a cisztát is kiszedték, de még mindig dagadt az arcom.
Köszi nektek!
Jegeltem a fog helyét, már szerencsére nem dagadt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!