Hogy mondjam el anyumnak hogy ne legyen dühös rám? Ha van rá lehetőség házilag EGYEDUL megtudom oldani?
Hát pár nappal ezelőtt vettem eszre, hogy hatul az egyik fogamon van egy barna kis folt:( nagyon megijedtem aznap nem ettem semmit, és eszembe jutott hogy 1 évvel ezelőtt ugyanaz a fogam volt szürkébb mint a többi. A lényeg hogy rendszeresen mosom a fogaimat, eddig sosem voltam fogorvosnál, teljesen fehérek de azthiszem hogy van egy fogam amin van egy kicsi lyuk. Egyáltalán nemfáj. A vírus miatt anyum nem örülne neki hogy fogorvoshoz vigyen, mert nagyon régóta itthon vagyunk a vírus miatt.(nem akarja osszeszedni) De én egyre jobban felek hogy nagyobb lesz a lyuk már enni sem merek:((
Valahogy megtudom oldani EGYEDUL is házilag?
Kérlek segítsetek
Köszönom
L
A te helyedben ezt csinalnam:
1. Elmondanam anyukamnak, hogy lehet baj van az egyik fogammal, szeretnem ha a fogorvos latna.
Ennek fuggvenyeben ket valasz legetseges:
-elvisz a fogorvoshoz, aki a problemat kezeli.
-nem visz el/nem enged el a fogorvoshoz.
Na a masodik opcio eseten, annyit valaszolnek neki: rendben.
Ezutan fognam a kis batyumat, bepakolnam az irataimat, szemelyi, lakcim, tb-kartya stb. Es elindulnek a korzetemhez tartozo SZTK-ba.
(Fiatal korod miatt gyanitom nincs penzed maganra, ezert bar ova intek mindenkit az SZTK-s megoldastol, ebben az esetben megis ezt javaslom).
Ott a fogorvos megvizsgal, megmondja mi a teendo, te meg ennek fuggvenyeben cselekszel.
Hidd el, nem nagy dolog, de kerlek ne hagyd, hogy az anyukad bohozkodasa miatt esetleg elveszits egy fogat. Azt mar kesobb csak nehezen lehet potolni, es nagyon megbannad, hogy a fenti okok miatt nem kezeltetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!