Fogcsiszolás utáni fájdalom?
Meg fogja nézni a doki, hogy ez csak érzékenység, ami abból fakad, hogy fedetlen dentinfeszíneid vannak, amíg fel nem kerül a híd, vagy valóban fogbélgyulladás áll fenn.
Ha nem egyértelműen eldönthető, akkor gyakran első körben ideiglenesen ragasztják csak fel a hidat, és ha az látszik, hogy minden rendben, akkor beragasztják véglegesen.
Tegnap voltam váz próbán, ami szerencsére szuperül sikerült. Mondtam a dokinak hogy már napok óta szükségem van fájdalomcsillapítóra mert fáj a fogam és meg is említettem hogy melyikre gondolok hogy melyik lehet "bibis".
De azt mondta ez normális. És írt fel fájdalomcsillapítót is. Itthon panadolt szoktam bevenni, ami 10percen belül ki is veszi a fájdalmat. Azt mondta ha gyulladt lenne akkor egy erős gyógyszer se segítene nemhogy egy panadol.
Megnyugodtam, de miután haza jöttem megint csak elkezdett és éjjel is fel kellett kelnem bevenni egy gyógyszert. És most megint izgulok hogy mégis mennyire normális ez. Nem szeretnék ennyi gyógyszert szedni. Holnap kapom meg a hidat. Bízom az orvosban, nagyon elégedett vagyok vele. Jó orvos. De szörnyen félek hogy valami mégsem okes. Azért nem kis pénz egy ilyen teljes körhíd és már alig várom hogy tudjak mosolyogni, mégis rettegek hogy nem lesz jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!