Lehet metszőfogat is gyökérkezelni? Fájdalmasabb, mint a többinél?
Figyelt kérdés
Begyulladt a metszőfogam, de az arcom nem. Nagyon fáj, de duzzanat szinte semmi. Ugye nem fogják kihúzni? :S Milyen megoldások vannak ilyen helyzetre? Ecsetelő vagy gyógyszer? Tömött fogról van szó.2010. aug. 21. 19:41
1/4 anonim válasza:
persze, hogy lehet. nekem is gyökérkezelt az egyik, az más kérdés, hogy most baromira fáj(mikor máskor) és nagyon nem örülnék ha az első fogamat húznák, gyönyörűen néznék ki.
2/4 anonim válasza:
feltétlenül keresd fel a fogorvosodat, mielőtt bedagadna az arcod is. Elvileg nem fáj a gyök. kezelés, de gyakorlatilag fájhat egy kicsit.A kezelés után 1-2 év múlva el fog szineződni az a fogad, arra számíts!
3/4 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy csak lyukas! Azt hiszem a fogkefével böktem meg, ez okozhatta a fájdalmam.
2010. aug. 22. 14:27
4/4 Phoney válasza:
Nekem ugyanolyan fájdalmas volt mint a mellette lévőnél (elkezdtek mozogni és bezúzták egymás szélét...), bár lidokain kérdése az egész (arra is csak az első alkalomnál van igazán szükség.) Ha ép a gyökere, akkor lehet kezelni.
Ügyes orvos elegendő injekcióval bármire képes, tapasztaltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!