Gyökérkezelés után ez normális?
Gyökérkezelés utáni tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Másfél évvel ezelőtt jelezte a fogorvos, hogy az egyik fogamat gyökérkezelni kell, mert el van halva.
Erre végül csütörtökön (3 napja) került sor egyébként egy másik fogorvosnál (“Panaszom” nem volt, jött a covid, stb...nem mentem időben, na.)
Csütörtökön megvolt a gyökérkezelés első köre (elvileg még egy lesz), ideiglenes tömést kaptam, majd 2 hét múlva kapok véglegest. Azt mondta csütörtökön az orvos, hogy látszik, hogy nagy gyulladás van a fog gyökérnél, így elképzelhető, hogy be fog dagadni az arcom/ “bedurran” a fogam. (Azt mondta, akkor ad antibiotikumot.)
A bedagadás nem történt meg szerencsére, a fájdalom azonban azóta is tart...
10/2 erősségű kb folyamatosan, ha pedig véletlen ráharapok, akkor 10/10, csillagokat látok.
Fájdalomcsillapító mellett csak a harapással van gond, az olyankor is nagyon fájdalmas.
Emellett a lehelletemnek elvileg van egy fura, kellemetlen szaga a párom szerint.
Nektek milyen tapasztalatotok van gyökérkezelés után?
(Mivel azóta húsvét hétvége van, így nem tudtam felhívni az orvost, zárva van a klinika, kedden fogok telefonálni.)
Írtam, hogy az 5. Napra elmúlt a fájdalom...
Azóta a második kör is megvolt a dokinál, végleges tömés, semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!