Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális ha gyökérkezelés...

Normális ha gyökérkezelés után fáj a fog?

Figyelt kérdés

3 napja gyökérkezelték és az idegek már nincsenek benne de továbbra is fáj ráharapni, tompa nyomást érzek ami igen kellemetlen

Ez normális? Hogy érzékeny marad gyökérkezelés után is?

2020. dec. 23. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen aztán kiderült hogy nem idegelte ki elég alaposan. Magyarul még maradt ott ideg. Így megint meg kellett ezt csinálni. Pedig jó orvosom van, magán, mindenki isteniti, de sajnos bárki hibázhat. Az is csak egy ember.
2020. dec. 23. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez, három éve szívok vele,nyáron kivettek még egy cm ideget, mert a kedves orvosom benne hagyta. De még mindig fáj, szóval úgy tűnik, nem sikerült. Sajnos ezek szerint neked sem volt sikeres a kezelés :(
2020. dec. 23. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet ideg, de lehet az ínyed is. Nincs begyulladva?
2020. dec. 23. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyógytömést vagy már véglegeset kaptál? Az is lehet, hogy magas a tömés.
2020. dec. 23. 13:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Gyógytömést kaptam

Amikor a doki érzéstelenítő nélkül belenyúlkált a múltkor akkor nem fájt de most hogy enni akarok vele nagyon érzékeny

2020. dec. 23. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt. A gyógytömés még érintésre is borzasztó érzékeny volt, arra még gondolni sem lehetett, hogy ráharapjak. A második és a harmadik alkalom után ugyanez. Akkor azt mondtam, hogy húzzák ki a fenébe, és legyen implantátum, azóta sem bántam meg. Tudom, sajnos nagyon drága, nem mindenkinek fér bele. Ha viszont igen, akkor újra ezt választanám a gyökérkezelés helyett.
2020. dec. 23. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem most még úgyis mész vissza, mondd meg a dokinak a következő alkalommal, hogy most mit érzel. Nekem is volt már gyökérkezelésem, de semmi maradandó kár nem történt, és nem kellett fogat húzni ilyen miatt.
2020. dec. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!