Afta ellen hatásosak a szájfertőtlenítők, ha igen melyik? Mit használtok rá? Nagyon csípi minden.
Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 21:00
2/7 anonim válasza:
Tesom nagyon gyakran szenvedett vele, o alkohollal oblogetett vagy szajvizzel vagy teafa olajos vizzel
3/7 anonim válasza:
Kerüld a savas, sós, csípős, fűszeres ételeket, fertőtlenítő szájöblögetés gargalizásál lehet Corsodyl oldattal, helyi fájdalomcsillapító hatása van bizonyos szopogatótablettáknak (pl Mebucain) vagy a receptre kapható Suspensio anaestheticanak (szintén öblögető). Ezeken kívül Gengigel vagy Anaftin, amiket direkt az aftára kell kenni, és ha nem nagyon ledörzsölődő felületen van, akkor bevonja a felszínt és nem irritálja a környezete.
5/7 anonim válasza:
Csak a propolisz. Nekem semmi más nem használ. Ha már érzem, hogy ki fog jönni elkezdem vele ecsetelni és van, hogy el is múlik, ki sem jön teljesen.
6/7 anonim válasza:
Nálam az is segít, ha többször mosok fogat ilyenkor, de már a kezdetekkor, mielőtt nagyon kisebesedne. Jót tesz neki, ha keveset érintkezik az általános baktériumokkal, amiket az ember általában egy nap egyszer mos csak ki a szájából. Öblögetés szájvízzel pluszban, és ha mégis kijön, Anaftin használt nekem, de őszintén szólva, ha időben alkalmazom a fenti módszert, amit írtam, nem kell ezzel bajlódnom. Már hónapok óta nem is volt semmi baja a számnak, pedig azelőtt havonta legalább egyszer kisebesedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!