Lehetseges hogy a helyere "rakhassam" a fogam?
A felso fogsoromban van egy fogam ami el van fordulva balra, nagyon latszik olyan mintha ilyen "vampirfog" lenne, ennel jobban nem tudom elmagyarazni.
A fogszabalyzot sajnos nem tudom megengedni magamnak. Lattam egy olyan lanyt aki honapokig minden nap tologatta, nyomogatta es mozgatta a fogat addig amig a helyere allt, csomo ehez hasonlo videot lattam. Egyik baratnom is mondta hogy nagyon sok ideig minden nap tobbszor is az ujjaival nyomta a fogat oda ahol eredetileg a helye kellett volna legyen es neki is bevallt. Szoval az lenne a kerdesem hogy ez mukodhet?
Ez tenyleg nagyon fontos szamomra szoval nagyon szepen kerlek titeket hogy normális válaszokat irjatok kerlek.🙏🏻
Elnezest ha erthetetlenul fogalmaztam.
Szia, en jelenleg kiveheto “lathatatlan” fogszabalyzot hasznalok, ami lenyegeben lepesrol lepesre “nyomja” az adott fogat a helyere.
Ennel a fogszabalyzo tipusnal (invisalign) egy alapszabalyt mondott a fogorvosom, megpedig azt, hogy MINIMUM 22 (!!!!) orat kell hordanom naponta. Lenyegeben mindig bent van, kiveve amikor eszem es fogat mosok.
Na mar most, ha ezek alapjan 22 oran at kell “nyomni” a fogat, hogy elmozduljon, akkor ketlem, hogy azzal, hogy te napi par orat (?) nyomogatod hatasos lesz. Arrol nem is beszelve, hogy hiaba nyomnad pl. 2 oran at egyfolytaban, mert amint abba hagyod a nyomast, a fogad vissza all a helyere.
Nekem az 1 eves kezeles utan, pl. Ejszakait is kell majd meg hordanom.
Szoval probalkozni lehet, de szerintem jobban jarsz, ha gyujtessz egy normalis fogszabalyzora (akar ejszakaira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!