Sebek a szájpadláson? Mi lehet?
Pár napja megfáztam, köhögök, hőemelkedésem van. Viszont ezzel egyidőben valami seb is kialakult a számban, a szájpadlásomon. Mivel nem látok rendesen rá, nem tudom mi ez. Lehet hogy egy nagyobb kiterjedésű afta, de nem tudom. A torkom is fáj, de olyan furán, mintha ott is az a seb szerű dolog lenne.
A háziorvost két napja próbálom hívni, még nem sikerült. Addig is, valami ötlet mit lehetne tenni ezzel a sebbel? Valami öblögetőt vagy házi praktikát tudtok ajánlani? Se enni, se inni, se beszélni nem tudok tőle normálisan.
Akkor az inkább gomba lesz.
Háziorvost most mindenhol nehéz elérni, nálunk is csak a rendelési idő utolsó fél órájában érdemes hívni. Hívogasd szorgalmasan. E-mailt nem tudsz neki küldeni?
Sajnos az e-mail címét nem tudom. Neten sincs ilyen infó megadva. :(
Próbálom majd még hívogatni. Muszáj lesz mert dolgozni nem mehetek, a lázmérésen nem jutok át, állandó hőemelkedésem van. Táppénzes papír mindenképpen kéne. Meg egyre gyengébb vagyok hogy nehezen megy az evés-ivás.
Keresd meg a rendelőt, és az orvost (egy épületben lehet több orvos is) a neten. Szerintem ott minden elérhetőséget megtalálsz.
Tehát nem a privát e-mail címét kell megtalálnod, hanem a rendelőét.
Ezestben, felnőtt háziorvos X település, vagy pedig a város honlapja, egészségügyi ellátások.
Mármint hogy ott kell keresni. Vagy a rendelő címe alapján.
Igen. Ekkor is ugyanazt a listát adja ki a rendelőkről ahol a háziorvos telefonszámát megtaláltam. A körzetek száma, címe, orvos neve és a telefonszámok vannak csak feltűntetve. Emial cím sehol nincs. Az összes találat ugyanezt a listát hozza. Az önkormányzat oldalán is ez van.
:(
Hát, több ötletem nincs.
Marad a szorgalmas telefonálgatás.
Akár 10 percenként is, a rendelési időben.
Remélem sikerül.
Vírusos megbetegedések kapcsán gyakran előjönnek afták.
Felsőlégúti tüneteid vannak, ezzel egyidőben jelentek meg a fájdalmas sebek is, így van rá esélyed, hogy covid pozitív leszel, de a teszt majd úgyis megmondja.
A lényeg, hogy önmagában a szájpadi fekélyek miatt nem kell aggódnod, nagyon valószínű, hogy csak afták :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!