Nagyon csúnya a mosolyom? (kép)
Figyelt kérdés
Így néz ki, ha mosolygok. Mindig elszomorodok, ha visszalátom képeken, de többen mondták, hogy nem olyan vészesen csúnya. Nem szuvas egyébként, de az egyik fogam, ami picit hátrébb van, mint a többi, sötétebbnek tűnik, ahogy látszik a képen is. Az sem segít, hogy alapvetően ilyen sárgák, valószínűleg örököltem.
Titeket zavarna, ha ilyen lenne a mosolyotok? Ha igen, mit csinálnátok vele? Azon is gondolkodtam, hogy csak kifehérítem, akkor lehet, nem látszódna sokkal sötétebbnek az a fogam, és akkor nem kéne fogszabályzó csak ezért. A fogfehérítéstől viszont félek kicsit, mert alapból is elég érzékenyek a fogaim.
2021. márc. 24. 13:11
11/17 anonim válasza:
Teljesen normális fogsor, már ami a képből látszódik.
12/17 anonim válasza:
#9 lol ezt te se gondoltad komolyan
13/17 anonim válasza:
#12: lol, de. Szerintem nem vagy szép.
14/17 anonim válasza:
Ne zavarjon, hogy nem én tettem ki a fogsoros képet.😂 Szerintem a kérdező mosolya teljesen oké, de az a csaj aki felrakta a sajátját, na az sokkal jobban néz ki. Azt meg, hogy nem szép, egy fogsorról készült képből biztos meg lehet állapítani lol. Savanyú a szőlő látom.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2021. márc. 25. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!