Nagyon csúnya a mosolyom? (kép)
Így néz ki, ha mosolygok. Mindig elszomorodok, ha visszalátom képeken, de többen mondták, hogy nem olyan vészesen csúnya. Nem szuvas egyébként, de az egyik fogam, ami picit hátrébb van, mint a többi, sötétebbnek tűnik, ahogy látszik a képen is. Az sem segít, hogy alapvetően ilyen sárgák, valószínűleg örököltem.
Titeket zavarna, ha ilyen lenne a mosolyotok? Ha igen, mit csinálnátok vele? Azon is gondolkodtam, hogy csak kifehérítem, akkor lehet, nem látszódna sokkal sötétebbnek az a fogam, és akkor nem kéne fogszabályzó csak ezért. A fogfehérítéstől viszont félek kicsit, mert alapból is elég érzékenyek a fogaim.
Teljesen rendben van, nyugi ;)
Ennyi miatt én még a fogszabályozást sem ajánlanám. Simán nem ér annyit. Macera, idő, pénz, kockázat.
Semmi gond nincs vele, se a színével mivel normál esetben ilyen egy ember fogainak a színe, csak sajnos "divat" lett a ragyógóan fehér fog (mind kifehérített, photoshoppolt).
A fogfehérítés nem tart sokáig ezért ha vigyázol rá akkor is jó esetben 2 évente meg kell csináltatni ami marhára nem tesz jót senki fogának
Nekem nem tetszik, bocsi. Ráférne egy fogszabályzás meg kicsit sárgás is. Az én fogsorom ilyen, büszke is vagyok rá (nem photoshoppolt, csak fehérített, de lassan megint kell menni):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!