Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyötört már meg annyira...

Gyötört már meg annyira fogorvos, hogy sírtál? Ha igen hány éves voltál, mi történt, és mit szólt hozzá?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 21:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer sírtam, sima fúrás és tömés volt, de érzéstelenítő nélkül. Azóta 8 fogamat tömték, volt köztük gyulladt is, de sosem érzéstelenítették. Megszoktam. Már alig érzem a fájdalmat.
2021. márc. 18. 21:26
 2/15 anonim ***** válasza:
Hoogyne, többet sem mentem hozzá.
2021. márc. 18. 21:26
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Inkább a lelki gyötrelem miatt, amit az elmebeteg iskolafogászat okozott.
2021. márc. 18. 21:30
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
16 éves koromban fogszabályozás miatt kikellett húzni egy fogalmát, de bele törték, aztán véletlenül átlyukasztották az arcüregem, szóval szájsebészet lett a dologból. Egész nyáron nem lehettem semmi csípőset, tejeset, szilárdat.
2021. márc. 18. 21:31
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos igen. Sztk-s fogorvoshoz mentem, mivel alapvetően azon szerencsések közé tartozom, akiknek olyan kifejezetten erős rossz tapasztalata nem volt még az állami ellátással. Idős doktorúr volt, már mikor bementem akkor megbántam, hogy hozzá mentem, folyton bunkózott meg beszólogatott. Egy sima fogtömésre mentem, nem tudom mit csinált, de borzasztóan fájt az egész, és hiába szóltam nem hagyta abba. Miközben ott sírtam és próbáltam szabadulni az asszisztensnő csak mosolygott... Végül végeztünk, majd mentem is egy másik dokihoz. Szerencsére maga a tömés jól sikerült, csak hát a lelkem is remegett a félelemtől...Azóta csak a magánfogorvosokban bízok. Akármennyit hajlandó vagyok fizetni egy fogorvosnak, csak ne kelljen ilyet átélnem még egyszer.
2021. márc. 18. 21:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Magánnal nem volt rossz tapasztalatotok?
2021. márc. 18. 21:40
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Sosem volt szerencsére. Kedvesek voltak, korszerű eszközkkel dolgoztak.
2021. márc. 18. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Én csak magánhoz megyek fog miatt. Tb-s ellátásnál 4x voltam 1 foggal addig csesztette fúrta stb... míg ki kellett húzni. De az sem sikerült neki mert maradt benne. Miatta magánhoz kellett menni aki némi plusz pénzért rendbe tette vagyis a bent maradt darabot eltávolította. Azóta csak hozzá ha valami gond adódna.
2021. márc. 18. 21:45
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem sírtam, de felsikoltottam. Belenyúlt egy hegyes fém kampóval a lyukas fogamba, hogy megnézze, menthető-e. Akkorát ugrottam, majdnem kiestem a székből. Csillagokat láttam a fájdalomtól. Ki kellett húzni, de szerintem egy normális rendelőben egy röntgennel is meg lehetett volna ezt állapítani, de 30 évvel ezelőtt még a magánrendelők sem voltak ennyire jól felszereltek.
2021. márc. 18. 21:52
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem, ilyen nem volt. De vagy 40 éve SZTK fogászat és egy erősen oroszos akcentussal beszélő fogorvosnő belefúrt érzéstelenítés nélkül a pulpaüregbe (bal alsó hetes). Akkor ott a székben elájultam. Felpofoztak és a nő rátömött amalgámmal a nyitott pulpaüregre. Másnap már annyira fájt, hogy el kellett mennem egy magánorvoshoz, ő kihúzta. Orvosnál sírás nincs, de remélem, hogy a hentesek már alulról szagolják...
2021. márc. 18. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!