Velem van a baj, vagy a fogorvosokkal?
3fogorvosnál jártam eddig, de egyik se tudta teljesen elérzésteleníteni a fogam. Sajnos genetikailag rosszak a fogaim, így elég sokat kell gyökérkezelni. Ugy elzsibbad a fele szám arcom, minden, de amint elkezd furni beljebb, vagy kikaparni a gyökeret, az már úgy fáj mint a pusztulat. A mostani, probálta azt, hogy beadott mégegyett, de ez se segített.
19l
Ha ugyanazt a hulladékot használják érzéstelenítőnek, akkor ne csodálkozz rajta.
Ahova én járok, annak kb 1 perc a hatóideje, de a bölcsességfog műtétből ahol az ínyt is felvágták... nem éreztem semmit.
Nekem sosem fájt még a gyökérkezelés. Igaz, eddig az összes fölső fog volt. De nekem is volt már olyan, hogy a sima fúráshoz nem volt képes normálisan érzésteleníteni az orvos (szerintem ott az orvos volt a béna).
Ha viszont nálad már három orvosnak se sikerült az érzéstelenítés, akkor gyanús, hogy valami idegrendszeri sajátság miatt nálad nem megy, és ezzel kell együtt élned.
Kedves kérdező!
Nem lehetséges, hogy ott be van gyulladva az íny? Tudtommal nem hat az érzéstelenítő megfelelően, ha ott gyulladás van. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!