Jól néz ki egy olyan menyasszony akinek fogszabályozója van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 08:10
1/9 anonim válasza:
Ha a vőlegényének tetszik, akkor igen. A többiek meg nem érdekesek.
2/9 anonim válasza:
engem nem zavarna, de ha belegondolok, az esküvői fotóknak nem fog jót tenni, ha végig összeszorított szájjal állsz rajtuk.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem én leszek a menyasszony hanem keresztanyám lánya Vikike.
2010. aug. 19. 08:26
4/9 anonim válasza:
Én várnék addig amíg kiveszek a fogszabályzót. Nem olyan fontos az esküvő, hogy ne lehessen várni egy évet vele. A képeken is mennyivel jobb lesz majd szép fogakkal mosolyogni.
6/9 anonim válasza:
Én fém fogszabályozós vagyok, simán bevállalnám vele az esküvőmet.
8/9 anonim válasza:
Miért kéne elhalasztani az esküvőt mert fogszabályozója van ?-.-
Legalább látszik,hogy igényes a hölgy és nem csámpás rohadó fogakkal áll az oltár elé :)
9/9 anonim válasza:
És ha nem tett volna fogszabit akkor az esküvői képen nyitott szájjal is mosolyoghatna? Szerintem hülyeség ilyennel foglalkozni. Akinek nem tetszik az majd az esküvőjét elnapolja vagy nem úgy csinálja. De lényeg, hogy a vőlegényt ne zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!