Felső bölcsességfog műtét mennyire durva, ha íny alatt van a fog és ferdén? Egy jó szájsebész mennyi idő alatt tudja kiszedni?
Nekem az 5 perc volt.
Az alsó meg 25. Egyébként nem nagy cucc, ha normálisan elérzéstelenítenek, akkor csak kellemetlen, hogy berreg a fúró az agyadban :D, meg hallod, hogy ropog a csont, de nem fájdalmas (kiv., ha gyulladt a fog).
A gyógyulási szakasz meg: nekem soha semmi gond nem volt vele, már aznap tudtam enni is (másik oldalon), nulla szájzár, nulla fertőzés.
Ezt sajnos altatás nélkül nem tudják megoldani. - mi lenne, ha nem írnál orbitális bromságokat??? :D
Simán kiszedik altatás nélkül, ugyanis az anesztézia sokkal nagyobb veszélyt rejt magában, mint az a 10-30 perc műtét.
Hátha valakinek aktuális még
Egy magán szajsebesz nagyon jól megtudja csinálni fel ora alatt mindenféle fájdalom nélkül, az én orvosom kozbe beszélgetett is velem, hogy teljen az idő
Miben másabb altatásban ha egyszer ugyan azt csinálja.
4 bölcsesség fog egyszerre kivételénél altatnak...
40-50 éves kor felett nem gyulladhat be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!