Fájhat még tömés után is a fogam?
nem tudom a kérdésedre a választ, de én kérdeznék tőled, még pedig azt, hogy a fogtömésnél amit kaptál injekciót az fájt?
Hogy hogy adtak? Nekem még nagyon régen tömtek és akkor nem kaptam. Most megint van lyukas fogam , de az injekciótól mindennél jobban félek.
Fájhat pár napig, ha gyökértömést csináltak, akkor még 1-2 hétig is.
Az injekció nem fáj, nem kell tőle félni. Van olyan orvos, aki az injekció előtt még egy kis érzéstelenítő zselét is ken az ínyre.
Mondta a doki, hogy kellesz adni injekciót, de mondtam hogy nem kérek mert máskor is kibírtam anélkül. Aztán közölte hogy most nincs választás muszáj lesz, mert ha nem ad akkor "kiugrok a székből annyira fog fájni" hiába bírom a fájdalmat. Kicsit berezeltem, mert én is az injekciótól féltem mindig hogy az mennyire fájdalmas lehet.
Viszont kellemeset csalódtam, az injekciónál csak az fájt mikor beleszúrta. A fúrás viszont így csak nagyon kicsit fájt. Szerintem megéri az injekció és nem kell tőle félni.
Én például direkt nem néztem a tűt.
már baromira fáj a lyukas fogam, ezért hétfőn megyek tömetni. Eddig eszembe se jutott az injekció, de most rajtam van a cifra :D
Amúgy ,hogy fér hozzá a felső sorban a leghátsó foghoz a doki? nem alulról lyukas , hanem oldalról. Hát ahhoz, hogyan fér hozzá, hogy oldalról leghátsót fúrni, mikor én is csak úgy látom, ha két kézzel feszítem a számat?
Köszi a kérdésemre a válaszokat.
Szia! Ne félj az injekciótól. Tényleg csak kicsit fáj és akkor se annyira mintha anélkül fúrna a doki. Utána pedig a fúrás már abszolút kibírható.
És afelől is nyugodj meg, hogy szépen hozzá tudnak férni a felső fogsorban a hátsó fogakhoz is, nekem van olyan tömésem is. A fogdokiknak jó a kézügyességük, megtanították őket.
Köszönöm mindenkinek a kérdésemre a választ!
Jelentem: egy jó délutáni alvás után megszűnt a fájdalom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!