Hétfőn vajon mehetek fogszabályozásra?
Ugye bejelentették a korlátozásokat, és hogy elvileg csak a magánrendelők tarthatnak nyitva.
Na én most a városi Egészségházba járok fogszabályzásra, és a dokinak én saját pénzből fizetem a kezelést, tehát nem tb alapon van ez az egész.
Szerintetek így akkor mehetek, nem mehetek?
(Holnap úgyis megkérdezem a dokit, de jó lenne tudni, mire számítsak...)
Elolvastad a kérdést? :D
Nem állami ellátás, csak a hely nem magánrendelő. A doki teljesen magán.
"a hely nem magánrendelő"
"A doki teljesen magán."
sikerül e megérteni, mi a problémám?
Aki nem olvassa el a közlönyt az ne osztogasson tanácsokat...
Akkor csak hogy hiteles legyen az infó, fogorvos vagyok, korzetes ellátást végzek. Az alapellátásra nem vonatkozik korlátozás. Akinek van időpontja es nem hívták, hogy esetleg ne menjen, az teljesen nyugodtan mehet.
ha magán(PRAXISBAN RENDEL AZ ORVOS) akkor mehetsz.
"A doki teljesen magán."Az én dokim állami,és rendel magánpraxisban is.na ilyenkor mi van?csak hogy neked se legyen olyan egyszerű az életed.
Atyavilág... Tudjátok, hogy mi az a szolgáltatás? Miért kell az egészségügyet idekeverni? Az alapot meg pláne.
Szolgáltatás a fodrászat, a kozmetika, a tetoválás, a piercing például. Ezek bezárnak. A magánegészségügy szolgáltatasai maradhatnak nyitva. A magánnőgyógyász, magánfogorvos, magánpszichológus, meg tököm tudja meg mi. Ami szolgáltatás. A háziorvos, körzeti fogorvos, sztk rendelesek államilag támogatott alapellátások, nem pedig szolgáltatások, tehát semmilyen korlatozás, zárás nem vonatkozik rájuk.
Nyugodtam pontozzatok le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!