Mennyire fáj amikor hátra adják az injekciót (vezetéses érzéstelenítés)?
Figyelt kérdés
2 hét múlva kihúzzák egy hátsó (6-os) fogamat, ilyenkor mennyire fáj az injekció ott hátul?
Eddig csak egyszer kaptam injekciót amikor a front fogamat tömték, közvetlen a fog felett az ínybe. Ahhoz képest sokkal fájdalmasabb amikor hátra adják?
2021. febr. 28. 09:07
1/8 anonim válasza:
Front foghoz még nem kaptam soha,de állítólag ott fáj a legjobban,szóval nem hiszem,hogy rosszabb lesz .
Én mindig csak apró szúrást éreztem hátul ,kicsit kellemetlen,de fájdalmasnak nem mondanám ha jó az orvos.
2/8 anonim válasza:
Pici fàj dalom. Egy fàj foghoz képest elhanyagolható.
3/8 anonim válasza:
Előre még nem kaptam, így nem tudom összehasonlítani. Nekem vezetéses érzéstelenítés alkalmazásakor az orvos mindig érzésteleníti a szúrás helyét zselével. Így a szúrást magát nem érzem, de azt igen ahogy lassan tolja be a tűt. Nem mondanám fájdalmasnak, mivel közben adagolja az érzéstelenítőt is, ezért azonnal zsibbadni kezd. Inkább kellemetlen érzés. Abszolút kibírható.
4/8 anonim válasza:
Nem fáj jobban mint elöl. Nekem csinálták a hatos fogamat, ugyanolyan érzés volt az injekció mint bármelyiknél.
5/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy eltalálnak-e egy ideget.
6/8 anonim válasza:
Az ideg magában a fog gyökerében van:) a csontba nem tudja csak úgy beleszúrni az injekciót.
Nem fáj.
7/8 anonim válasza:
Fájdalom érző ideg "elég sok helyen" van.
8/8 anonim válasza:
Tapasztalatom az, hogy minél előrébb van egy fog, annál jobban fáj az injekció és a felső fogsorba adott jobban fáj, mint az alsóba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!