Ma voltam fogdokinál (SZTK) mivel az utóbbi két hétben legalább négy fogam fájdult meg (ebből kettő gyökérkezelt) azt mondta ki kell húzni őket, valamint ínygyulladásom van amire semmi sem használ, pedig világ életemben kétszer mostam fogat. Az első fogaim gyökerénél pedig cisztát vagy valami gennyet mutatott a röntgen, ami miatt azokat is ki kellene. Tehát összesen 11 fogról van szó, amit nem élnék túl, mivel nincs pénzem koronákra, ezért kivehető fogptólás kell 19 évesen... nem tudom mi lenne jobb, de tényleg eléggé fájnak az utóbbi időben ahhoz képest biztos jobb lenne. Annyira szégyellném magam emiatt, hogy nem hiszem, hogy többet mernék egyáltalán közösségbe járni, meg a suliba is tuti beszólogatnának emiatt. Magándokira meg nincs pénzem, régebben volt akkor el is mentem, de hihetetlen mértékben romlanak a fogaim.
Hány éves vagy? Engem és a tesómat is anyum nevel szinte minimálbérből. Én elmentem nyári melóra és úgy gyűjtöttem ki a pénzt. Én 20 vagyok és a fogszabályzó volt nagyon drága, nameg a négy bölcsességfogműtét.
Neked jó mert nem kell fogszabi, viszont kell implantátum aminek darabja nagyon drága.
El kell menni minél több dokihoz. Olvass utána a netten. Menjél felkészülve a dokihoz, ne hagyd, hogy azt érezze, hogy azt csinál meg azt fizettet ki veled amit akar. Én még a fogszabis dokimat is megkérdőjeleztem elég sokszor.
2010. aug. 16. 23:45
12/14 A kérdező kommentje:
19 vagyok, én is nyári melóból fizettem a gyökérkezelést, de úgy tűnik hiába, most meg nem találtam ezen a nyáron.
2010. aug. 17. 13:50
13/14 anonim válasza:
Ha nem szégyellsz dolgozni akkor ajánlom a külföldi gyümölcs/zöldség szedést. Keress olyan irodákat majd jövő tavasszal ahol kötnek nyári szezonmunkára szerződést.
Keress olyant ahol teljesítményre fizetnek. Ha belehúzol a havi 1000 euród meglesz. Melózol 3 hónapot, mint az állat, lesz legalább 3000 euród. Abból megtudnád csináltatni a fontosabb dolgokat. Legalább az elsőket, hogy ne legyen csorba mosolyod.
Tudom, mondani könnyű, de ha elszánt az ember akkor a vágyai mindig viszik előre. Sok sikert.
2010. aug. 17. 15:20
14/14 anonim válasza:
jaah előző vagyok és elfelejtettem mondani, hogy ha már lesz pénzed menj egy magándokihoz. Drágább de a minőség is jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!