Kép alapján hány nap lesz míg változást tapasztalok? Éjszakai fogszabályzóm lesz. A nagymetszők között van 1-2 mm rés az zavar engem.
Pontosan mennyi a különbség? 1mm közelről is szinte nem látszik, olyan kicsi.
1.5mm csak közvetlen közelről látszik egy kis rés.
2mm pedig már elég nagy.
Hát most megpróbáltam lemérni, inkább 1mm-es a hézag.
Van egyébként röntgenem róla, csak sejtésem sincs mennyi időbe telhet míg összehúzza az éjszakai fogszabályzó.
Igazából nyárig sikerülhet?
Éjszakai fogszabályzóval nem fogsz sokra menni. Ideiglenesen megoldja, de hamar vissza fognak csúszni a fogak. Tapasztalat... 2.5év éjszakai után visszarendeződött az összes fogam. A szájpadtágítós részének volt csak értelme. De így is kellett feltenni még hyraxot 1 hónapra (a 4 lábút :D), fél éve van rögzített fogszabim, felül már teljesen jók a fogaim, alul nem, mert ott túl nagy a torlódás.
#1: 1mm látszik már akkor is ha beszélgetsz valakivel, 1.5mm már elég nagy, 2mm k*rva sok :) Nekem 2mm-esre húzta szét a hyrax, a fogpiszkálót könnyen húztam át közötte :D
Ja, meg amúgy 18 éves korod előtt kéne még az állandó... akkor "csak" olyan 250ezerre jön ki, felnőttként már csak magánhoz mehetsz, ott 650-től kezdődik, jobb helyeken 1millió. De tudom, hogy sajnos ezt nem engedheti meg mindenki magának, nem akarok senki zsebében sem turkálni.
Szia 3as
És ez az én esetemben is így működne?
1mm-es hézagot te szerinted mennyi idő éjszakaival helyre rakni?
Mindenkinél így működik.
Sokmindentől függ. Mekkorák a fogaid, hogy állnak, máshol van-e torlódás, párhuzamos-e az első két fogad, kifelé áll, befelé áll, vagy mindkettő, mennyire mozgatható könnyen a fogsorod stb. Az orvosod kérdezd meg inkább. De tartós eredményt ezzel nem fogsz elérni. :/
Egyébként nem mindenhol vannak horror árak xd én állandót rakattam most fel felülre és 200volt. Nem egymillió.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!