Ez valami szélhámos lehetett aki ecseri piacon vett orvosi diplomát?
Figyelt kérdés
kb 7 éve iskolai fogászati ellenőrzésen a fogorvos azt mondta hogy öt lukas fogam van. Le is szidott hogy az eddigi lukas fogaimat miért nem javíttattam, mert már tavaly is mondott hármat. (akkor elmentem egy másik fogorvos az nem tudta mire vélni az egészet mert nem látott egy rossz fogamat sem) Ennek már 7 éve, azóta sincs javított fogam, nincs panaszom, épek és egészségesek.2021. febr. 7. 09:14
1/2 anonim válasza:
Nekem 7-8 évesen volt egy lyukas fogam (maradó), betömték.
4-5 évvel később kiesett a tömés.
Nem sokkal később az iskolai fogász azt mondta rá: "ép és szép" - mondjuk nem is lett volna engedélye rá, hogy tömje, volt már időpontunk magán fogászatra.
2/2 anonim válasza:
nekem is egyszer azt mondták általános isklában, hogy szuvasak a fogaim... ennek már 15 éve, és azóta sem volt semmi probléma a fogaimmal :D ráadásul ez egy undorító élmény mert ugyanazal a spatulával nyúltak be a számba, mint az előttem meg az utánam következőnek, csak belemártották valami lötyibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!