Letörött a többször tömött hatos fogamból egy darab, azóta fáj kicsit, ha ráharapok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szerintetek menthető?
Jelenleg nagyon beteg vagyok, nem tudok fogorvoshoz menni.
2021. febr. 2. 19:01
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Gyökérkezelték, majd betömték. Sajnos pár hónap múlva ráharaptam valamire, és kettétört. Sajna nem lehetett akkor már megmenteni, ezért kihúzták.
2/4 anonim válasza:
Azt nem írtam mit csináltam addig. Igazából semmit nem tudtam vele tenni, ha nagyon fájt bevettem spedifen 600-at vagy 400-at.
3/4 anonim válasza:
Ne harapj ra, ragj a masik oldalon, legyel ovatos, es minel hamarabb menj orvoshoz, amint tudsz. Remeljuk igy nem lesz gond.
4/4 anonim válasza:
Házi praktika sajnos nincs erre. Ha egészséges vagy, hívd fel a fogorvost, rágni meg próbálj inkább a másik oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!