Gyökérkezelés után nyitva hagyott foggal hogyan lehet enni?
Sokáig kell így maradnod ?
Azért a tejes dolgokat kerüld, szerintem.
Egy hét múlva kell visszamennem. Azt mondta addig tisztogatjuk, amíg keletkezik benne ilyen gennyes trutyi. Bocs a gusztustalanságért, de azt mondta, még "szívogassam" is, mert az alsó fogak nehezen ürülnek.
Érzéstelenítőt nem kaptam, mondván, ez már úgys elhalt fog (kb. 10-12 éve tömött fog), nem fog fájni. Egyszer éreztem, miközben szurkálta (vagy mi a bánatot művelt a számban azzal a tűvel), hogy kicsit fáj, de aztán folytatta, és nem éreztem semmit.
Ő nem említette, hogy bármilyen ételt kerülnöm kéne, ennek ellenére nem tudom elképzelni, hogy az a kis vatta a helyén marad a fogban, miközben én bármit is eszem.
Szia
Nekem ma gyökérkezelték az egyik fogamat (szintén alsó fog). Nekem sem zárta a le a doki, és ugyanazt mondta mint Neked, hogy szivogassam. 17-én kell vissza mennem. Kicsit parázok, hogy ez így nyitva marad addig.
Neked végül, hogy volt? 2. alkalommal ideiglenes tömést kaptál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!