Van jó magánfogorvost/orvosi rendelőt Budapesten?
Eddig két magánrendelőben voltam az elmúlt években, és bevallom, annyira nem vagyok/voltam elragadtatva tőlük. Nem is a munkával van baj, hanem azzal, hogy ugyanazt a "futószalagon" működést érzem, mint az "sztk-s" rendelőkben. Egy magándokitól, ha már annyi pénzt otthagyok, elvárnám, hogy kicsit avasson be abba, hogy éppen mit csinál, vagy adjon tanácsot vagy ilyesmi. Nem azt várom el, hogy a kezelés alatt szórakoztasson, de azért mondjuk fogkő-leszedésnél regélhetne keveset a helyes szájápolásról, főként akkor, ha ez benne is volt az árban. Helyette az asszisztenssel magánéletükről beszélgetnek. Ez mindkét alkalommal, két különböző rendelőben előfordult. Egyrészt nem érdekel a magánéletük, másrészt úgy érzem magam, mint egy tárgy, akin dolgoznak, de mintha nem is lenne jelen, csak a szája, meg a fogai. Közben a honlapon olyan ódákat zeng mindenki, hogy micsoda páciensközpontúak, meg hogy nyugtatgatják, aki fél, meg hogy micsoda tájékoztatásban részesítik az embert.
Jó, ez most tényleg egy kis panaszkodás és csalódás, de a fő kérdésem: van Budapesten ember-páciensközpontú magánrendelő vagy csak ilyen hasonlók, amiket írtam?
Egyem a szíved, de kis vicces vagy!
Nem engedte az oldal úgy feltenni a kérdést, ahogy szerettem volna, és ami arra inspirálhatta volna a segítőkész válaszadókat, hogy meg is nevezzék a doktorokat vagy a rendelőt.
Köszönöm az elismerést! Szerintem is vicces volt. :)
Én csak a kérdést válaszoltam meg, így már legalább közelebb vagy a válaszhoz. A részletekben sajnos nem tudok segíteni.
Utolsó, ezt nem is értem:) Mit mondanék a dokinak? MZ/X vagy Imola620 a gyakori kérdésekről ide küldött?
Egyébként sem most mennék, mert még egyszer kell mennem, és oda megyek, ahol elkezdték a dolgot. Inkább legközelebbre kérnék tippet, ami lehet, hogy csak mondjuk egy fél év múlva lesz.
Nekem ezzel a két klinikával többnyire jó tapasztalataim vannak. Illetve csak annyi negatív a Clinidenttel kapcsolatban, hogy részt vettem egy fogfehérítésen de a fogaim semennyivel nem lettek fehérek. Egyébként a dentálhigiénikus nekem se magyarázta el hogy hogyan kellene helyesen ápolnom a fogaimat pedig benne volt az árban.
A két klinika:
Nekem velük csak jó tapasztalatom van: [link]
Varajti Artúr még az SZTK-s rendelésén is 10/10
Sziasztok, köszönöm az ajánlatokat!
Még a fenti siralmaimhoz hozzátartozik, hogy mikor legutóbb voltam ezen a magánrendelésen, a doki behívott előttem valakit, s én csak utána kb. 20 perc késéssel kerültem sorra. A doki "kis türelmet" kért, mielőtt behívta, a (gondolom) ismerőst, amire nyilván igent mondtam, bár a kis türelem számomra nem egy kezelésnyi idő, hanem b. olyan 5 perc. Nem panaszkodtam, meg semmi, de nem megyek oda többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!