Szentkirályi utcában foghúzás? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sajnos most nincs pénzem elmenni magánrendelőbe így csak az ügyeleten húznák ki a fogam (bölcsességfog) De sajnos egyszerűen nem merek elmenni annyi rosszat hallottam a tb-s fogászatról félek hogy valami fertőzést elkapnék ott vagy elrontanák stb :(2021. febr. 1. 12:42
1/11 anonim válasza:
Pár éve felújították a nagy részét. Az orvosoknak elképesztő rutinjuk van a húzásban. A páciensek néha problémásak.
2/11 anonim válasza:
Kérj kölcsön, ha jót akarsz magadnak.
3/11 anonim válasza:
Amikor pár éve egy éjjel ott voltam, bejött egy másfél mázsás néger, és kihúzott a székből a fogammal együtt.
4/11 anonim válasza:
Ott gyakorolnak a betegeken az orvostanhallgatók.
5/11 anonim válasza:
Nekem ott húzták ki 3 bölcsességfogamat is (persze 3 különböző időpontban), és nagyon jól csinálták, jól érzéstelenítettek, húzáskor és utána sem éreztem fájdalmat (sőt, igazából megkönnyebbülés volt, mikor kihúzták őket, mert előtte egy ideje már nagyon fájtak sokszor).
6/11 anonim válasza:
Nem volt rossz tapasztalatom ott.
Nem gyakorolnak a betegeken ez baromság,van mellettük mindig végzett szakorvos is.
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem is már egy jó ideje fáj és az a baj hogy amíg nincs kihúzva addig fájni is fog... Szerintetek akkor nyugodtan menjek oda?
2021. febr. 1. 13:00
8/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Nem emberevők. Már rég nem olyan mint volt...
9/11 anonim válasza:
Ird majd meg mik a tapasztalataid.
10/11 anonim válasza:
Nekem még fiatal nem húzott. Olyan már volt, hogy megkérdezték, hogy vállalom-e és egy demonstráció keretében húztak ki egy problémás fogamat. Érdekes élmény volt a "vitrinben" lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!