Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mik a tapasztalatok a Szentkir...

Mik a tapasztalatok a Szentkirályi utcai éjszakai fogászattal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Annyira fáj a gyökérkezelt fogam alatt(Fogágy?),hogy se enni se beszélni nem tudok. Mivel dolgoznom kell,így csak este 10 után van lehetőségem elmenni. Egyébként van ott ügyeletes gyógyszertár? Ha esetleg fel is írna valamit,jó lenne kiváltani.
2016. ápr. 30. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Ügyeletes gyógyszertár mindig van Budapesten éjszaka, több helyen is.

Egyébként kolléganőm 1 hete volt ott éjszakai ügyeleten, de hazaküldték azzal, hogy nincs bent orvos, jöjjön vissza reggel. Visszakérdezett, hogy akkor miért van ügyelet, úgyhogy kis szóváltás után kapott egy fájdalomcsillapító injekciót.

Arra viszont ne számíts, hogy éjszaka fognak gyökérkezelni. A fogászati ügyeleten szinte kivétel nélkül csak foghúzás van, pláne ha hozzáteszed, hogy csak azért most jöttél, mert napközben nem értél rá. Ezt egyik ügyeleten sem díjjazzák.

2016. ápr. 30. 11:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem az is jó,ha kikapják,csak fájdalommentesen tegyék.

Nem fogom elmondani nekik,hogy jöhettem volna korábban is.

2016. ápr. 30. 11:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Kieg.: Azt gondoltam,hogy van ügyeletes gyógyszertár. A kérdés arra vonatkozott,hogy arrafelé van e. :)
2016. ápr. 30. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj, azt hittem azt már ki tudod googlizni.

Pl itt van egy gyógyszertári ügyelet kereső: [link]

2016. ápr. 30. 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincsen ám minden az interneten sem... :) Egyébként nem volt a közelben semmi.
2016. máj. 4. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!