Szájdagadás. Mit tudtok ellene?
Kb 1 hete néha fájt a fogam részletenként. Tegnap úgy keltem, hogy nagyon fájt. Kicsit súroltam a nyelvemmel és olyan érzés volt, mint mikor az ideget piszkálták
Ma reggelre bedagadt a szám jobb oldala teljsen és mintha kis csomók lennének bent. Az első fogam ami nagyon fájt elkezdett mozogni a kicsinél jobban.
Mitől lehet ez? És szájdagadásra tudtok valami módszert?
És az első fogam ugye visszaáll olyan helyzetbe mint előtte volt? :$
Fogorvos? Csodákra képes.
Az ínyed is be lehet gyulladva. Öblögess kamillával, de orvos mindenképpen lássa.
Keress egy bizalmas dokit és irasd fel a VAGOTHYL nevű ecsetelőt. Nincs az a gyulladás, ami le ne venne. Havonta csak kétszer /egynás után/ lehet ecsetelni, mert nagyon erős. Utána öblítés.
Ezt a szert fogdokik és nőgyőgyászok használják, de az én fogdokim felírta, mert megbízik bennem és mert 160 km-re vagyunk egymástól. Tökéleletes szer. A szádat közben borogasd, jegeldd!
Voltam dokinál, aztmondta hogy nyálkahártya gyulladás és ecsetelnem kell.
Ha valaki tud egy nagyon jó ecstelőt ami nem drága és semmi mellékhatása írja le.
Amúgy, fel is van hólyagosodva :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!