Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen volt a legcsúnyább,...

Milyen volt a legcsúnyább, legelhanyagoltabb fogsor amit életetekben láttatok? Kié?

Figyelt kérdés

2021. jan. 30. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvosként én is láttam egyet s mást. Engem egyébként nagyritkán ha munka közben el is fog a rosszullét, az nem a látványtól, hanem a szagtól van. Átérzem a #8-as válaszolót, egyszer nekem sem sok hiányzott a hányáshoz, amikor kivettem egy hajléktalan(nak kinéző) beteg szájából a soha nem tisztítótt kivehető pótlását. Nem tudom felidézni, hogy pontosan hogy nézett ki vagy pontosan milyen szagú volt, de arra emlékszem, hogy beszéltem hozzá, és mondat közben el kellett mennem, és a nyitott ablakon keresztül friss levegőt kellett szívnom, különben odaokádok.
2021. jan. 30. 21:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Basszus :(((((( Sajnálom dokik :( Tudom hülye ötlet, de én ingyen adnám a fogkrémet és a fogkefét is, ugyanúgy mint a női higiéniai dolgokat. Bele lehetne ezt más adókba építeni.
2021. jan. 30. 22:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs igénye szájápolásra, nem hiszem, hogy a fogkefe és fogkrém ára miatt ne lenne. Ami viszont "bele van építve az adókba", hogy Európában egyik ha nem legtöbb fogászati kezelést pont Magyarországon állja a társadalombiztosítás (18 éven felüliek fogszabályozását és 62 éven aluliak fogpótlását kivéve mindent). Mégis az az általános vélekedés, hogy csak akkor kell a fogorvos, ha fáj valami.
2021. jan. 31. 00:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves fentebb hozzászóló fogorvosok! Minden elismerésem, hogy higgadtan, nem mutatva az undort, a páciens megalázása nélkül tudtátok kezelni ezeket a nehéz helyzeteket. Amugy a leírások olyan jók voltak, hogy ma asszem kihagyom a reggelit. 😂

Kedves kérdező! Nem kell szégyenkezned egy-egy lyukacska miatt. Bár totál megértem miért érzel így.

Az egyik nagyőrlőmön sokáig volt egy kis fekete pötty. Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, még akkor sem, amikor elkezdett érzékeny lenni a fogam, és napról napra kényelmetlenebb volt rágni vele. Gondoltam hülyeség, nem fájhat hiszen csak egy kis elszíneződés van rajta. Az a fajta vagyok, aki minden nap 3x fényesre csutakolja a fogait, meg fogselymezik mint az ökör, nehogy baja legyen a fogaknak és fogorvoshoz kelljen menni. Mert azért félek ám. 🙈

Nos, az említett fog egy szép napon beszakadt, és feltárult egy óriási RÉMESEN BÜDÖS üreg. 🤮

Eleve úgy mentem be a dokihoz, hogy nem győztem elnézést kérni, hogy kiteszem ezeknek a szaghatásoknak. Az orvos pedig csak nevetett. Azt mondta, hogy ha csak ennyi kellemetlenség érné minden nap, akkor soha nem panaszkodna. Meg hogy higgyem el, akiknek tényleg szégyenkezniük kellene a szájuk miatt, azoknak ez eszébe sem jut. 🤣

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, a legcsúnyább fogsor amit eddig láttam, az az egyik kolléganőmé. Egymás mellett dolgoztunk egy orvosi gumikesztyűket előállító üzemben. Azért ez egy olyan agyonfertőtlenített és tiszta hely, ahol nem számítottam arra, hogy éppen ott kell tömény kakaszaggal megküzdenem. Még úgy is körbe lengte ez a penetráns szag, hogy maszkot viselt. Szünetekben az étkezőben pedig mindenki megcsodálhatta az ínyig lerohadt koromfekete fogazatát. Csak pépeset tud enni. Gondolom fáj is neki. Elmondta hogy retteg a fogorvostól. Nos, a helyében én sem lennék nyugodt. 😳

2021. jan. 31. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:
🤥😙😗🙂😋😀😁😂
2021. jan. 31. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!