Láttál már olyat, akinek törött felső metszőfogát csiszolták?
Köszi a biztatást! Vagyis ez 1990 körül lehetett. Egy idősek lehetünk, és tényleg így van, ahogy írtad. Valami érzéstelenítő sprayyel fujkásztak és érd be vele. Nagyjából semmit sem ért. Akkor vettük észre, hogy allergiás vagyok arra is.
Ha nagyon nem vagyok indiszkrét, sírnod kellett közben? Én attól félek így fogok járni....
Nem sírtam, ha jól emlékszem. Mondjuk akkor lehet hogy megkegyelmezett volna az orvos és előveszi az érzésteleítőt :-) Szerintem nem gonosz orvos volt, csak nem gondolta át, hogy a gyerekek érzékenyebbek.
Szerintem az orvosod is tisztában lesz vele, hogy normál esetben érzéstelenítene ahhoz, amit csinál, csak nálad nem lehet. Szerintem nem ciki, ha így folyik a könny a szemedből vagy valami (sőt, az előnyös is, mert a könnynek van egy kis fájdalomcsillapító hatása).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!