Törött, gyulladt fog eltávolítása?
Van egy törött fogam ami feldagasztotta az arcom. Mit gondoltok, ha holnap elmegyek a fogászatra ki fogják húzni? A fogorvos sájszebész is.Ésmár nagyon fáj is. 😭
17/F
Köszönöm a bíztatást!
Egyébként kb 2 évnél is több hogy eltört csak eddig nem fájt meg nem is volt baja ezért nem mentem hamarabb meg amúgy is nagyon tartok a fogorvostól de ezt már nem lehet tovább húzni szerintem.. Alsó 6-os fog.
“Kihúzták, de rettenetesen fájt”
Ez akkor legyen tanulság. Több, mint két éve aszalod a szádban, nem nagyon tudom, hogy mi egyebet vártál? Nem győzik a fogorvosok hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a megelőzés. Ha fáj, az már régen rossz. Felhívom a figyelmedet, hogy a penicillin felfedezése előtt ez az állapot, amit te leírtál potenciálisan letális volt. Jól olvasod, ebbe belehaltak emberek. Nem akkor megyünk, amikor fáj, mert az mindig nagy bajt jelez sőt, a fájdalommentesség sem garancia semmire, el kell járni évente, félévente ellenőriztetni, ha gond van (pl szuvasodás) minél hamarabb megcsináltatni. Minél tovább húzod, annál kellemetlenebb terápiában lesz részed és a gyógyulás is annál tovább tart. No meg persz az élmény sem lesz felemelő.
Mindenesetre jobbulást kívánok és remélem innentől fogva jobban odafigyelsz ezekre a dolgokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!