Gyökérkezelés mennyire fájdalmas?
En ezert mentem el maganfogaszatra mikor a kedves fogorvosom ugy kiidegelte a fogam h vegig ereztem mindent.
(Kaptam injekciot csak hat a nagy gyulladastol nem hasznalt)
Hiaba mondtam, h dr.no nem hasznalt az injekcio kb szart ra es vegig vegig ereztem minden eggyes tuszurast azthittem be kakalok....
El is sirtam magam. Es meg be isz szolt, hogy a tetovalast kibirta ezt nem......
Namindegy.
Soha tobbet nem megyek tb tamogatott fogaszatra inkabb kifizetem es tudom azt h figyelve van ram.
Magan orvosomnal minden egyes tomesnel kaptam injekciot meg a fogkovezesnel is....
De ahogy latom volt masnak is ilyen elmenye hogy erezte...
Hat nemtudom sztem nekem a magy gyulladas miatt fajhatott akkor annyira.
Fejem is bevolt dagadva.
Mostani fejjel tudom nemkellett volna engedjem h hozzanyuljon mig lenem megy a gyulladas de akkor csak azt akartam h legyek tul rajta. Borzaszto volt nekem
Szia!
Legmegnyugtatóbban mondom a gyökérkezelés nem fáj! 2 ilyen fogam van sajnos...🤷♀️ Egy jó fogorvos gyorsan kíméletesen megkezdi a kezelést zsibbasztás mellett. Többször kell majd visszamenned, ezt nem együlésben csinálják.
Egy normális orvos kifúrja, és tesz bele egy gyógyszeres tömést, 1 hét alatt kiöli az ideget. Mikor legközelebb mész akkor fog majd mindenféle dolgokatbdugdosni a fogadba /én ekkor már nem is kaptam érzéstelenítőt,/ elsőnek én is izgultam hogy fájni fog, de az egészből nem éreztem semmit, konkrétan annyira fáradt voltam, hogy el tudtam volna közbe aludni, mert előtte való este a félelemtől nem tudtam aludni. Válassz egy jó fogorvost, és a beavatkozások kellemes csalódás is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!