Milyen hamar fogom látni a fogszabályozás eredményét?
13 napja van fent a fogszabim és még semmi változást sem észlelek. Félek, hogy nem fog hatni? Kellene már látszódnia?
20/lány
Nem véletlenül vannak fent a fogszabályzók kb 2 évig.
Lassú víz partot mos :)
Nekem kb olyan fel ev volt, mire valoban lathato volt az eredmeny. Osszesen 2,5 evet volt fent.
13 nap az semmi, foleg 20 evesen, mert ilyenkor mar a fogakat eleg nehez mozgatni a helyukrol, ezert szoktak ajanlani leginkabb a fogszabalyzast 13-18 eves kor kozott. Felnottkent altalaban tovabb tart a folyamat, de nyilvan ez fugg attol is, hogy mennyire allnak ossze-vissza a fogak, van-e valamilyen harapas, amit korrigalni kell, stb.
2-es vagyok, nekem is 1 evet mondtak... :D
Amugy ha tenyleg ennyi a problema, akkor realis lehet az 1-1,5 ev, viszont azt is figyelembe kell venni, hogy oke, hogy latszolag mar szepek a fogaid, de ido kell nekik, amig ugy is maradnak, ezert nem veszik le rogton, amint elertetek a kivant eredmenyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!