Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen hamar fogom látni a...

Milyen hamar fogom látni a fogszabályozás eredményét?

Figyelt kérdés

13 napja van fent a fogszabim és még semmi változást sem észlelek. Félek, hogy nem fog hatni? Kellene már látszódnia?

20/lány

2021. jan. 25. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül vannak fent a fogszabályzók kb 2 évig.

Lassú víz partot mos :)

2021. jan. 25. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb olyan fel ev volt, mire valoban lathato volt az eredmeny. Osszesen 2,5 evet volt fent.

13 nap az semmi, foleg 20 evesen, mert ilyenkor mar a fogakat eleg nehez mozgatni a helyukrol, ezert szoktak ajanlani leginkabb a fogszabalyzast 13-18 eves kor kozott. Felnottkent altalaban tovabb tart a folyamat, de nyilvan ez fugg attol is, hogy mennyire allnak ossze-vissza a fogak, van-e valamilyen harapas, amit korrigalni kell, stb.

2021. jan. 25. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem 12-16 honapot josoltak. Egyetlen egy fogam áll csálén, őt lenne cél behúzni a többi közé.
2021. jan. 25. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, nekem is 1 evet mondtak... :D

Amugy ha tenyleg ennyi a problema, akkor realis lehet az 1-1,5 ev, viszont azt is figyelembe kell venni, hogy oke, hogy latszolag mar szepek a fogaid, de ido kell nekik, amig ugy is maradnak, ezert nem veszik le rogton, amint elertetek a kivant eredmenyt.

2021. jan. 25. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Az már nem zavar:) felőlem fent lehet 2 évig is, csak lássam az eredményét :)
2021. jan. 25. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!