Öt fogam X ezerbe fog kerülni,ilyenkor mi az illemszabály,a fogorvos munkája előtt odaadni a pénzt vagy amikor már készen van a fogam?
Ezt illik megkérdezni vagy ez egyértelmű?
A bal felső fogaim el vannak rohadva.
Azt mondta hogy itt 5 új fognak kell lennie,egyébként egyre rosszabb lesz.
Mindig egyesével fog haladni vagy amit ki lehet,azt kihúzza,a többit leköszörüli?.
Tudtok erről valamit a fizetés mellett?
Hálás lennék a válaszokért.
𝑴𝒂𝒈𝒂𝒏 𝒐𝒓𝒗𝒐𝒔?
𝑯𝒂𝒕 𝒏𝒆𝒎 𝒊𝒍𝒍𝒊𝒌 𝒂𝒅𝒏𝒊 𝒏𝒆𝒌𝒊 𝒎𝒆𝒓𝒕 𝒆𝒛 𝒂 𝒎𝒖𝒏𝒌𝒂𝒋𝒂 𝒆𝒔 𝒇𝒐𝒈𝒐𝒓𝒗𝒐𝒔𝒏𝒂𝒌 𝒏𝒆𝒎 𝒔𝒛𝒐𝒌𝒂𝒔 𝒂𝒅𝒏𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒛𝒕.
𝒏𝒆𝒎 𝒍𝒆𝒔𝒛 𝒆𝒈𝒚 𝒌𝒆𝒍𝒍𝒆𝒎𝒆𝒔 𝒆𝒓𝒛𝒆𝒔 𝒏𝒆𝒌𝒆𝒅 𝒎𝒂𝒋𝒅 𝒅𝒆 𝒌𝒊𝒕𝒂
𝒓𝒕𝒂𝒔𝒕 𝒏𝒆𝒌𝒆𝒅 𝒆𝒔 𝒋𝒐𝒃𝒃𝒖𝒍𝒂𝒔𝒕 𝒈𝒚𝒐𝒈𝒚𝒖𝒍𝒂𝒔𝒕
Nem hála pénzre gondoltam ,hogy az öt fogamat 120 ezerért rakja rendbe ,csak annyit szeretnék tudni hogy a kezelés előtt kell ezt odaadni vagy utána illik a 120 ezret odaadni.
1 fog: 24 ezer ft.-ez nekem reális.
Nos így mit gondolsz?
Fogorvos vagyok.
Mi úgy szoktuk, hogy mindig az adott munkafázis befejeztével kérjük el az összeget.
Tehát ha ilyen komplexebb a kezelési terv, akkor több részletben történik a fizetés. Húzás után, tömés után, befejezett gyökérkezelés után (hiszen ez általában több ülést jelent), majd végül a pótlás átadása után is fizeti az előre egyeztetett összeget.
De lehet, hogy ezt rendelője válogatja. Szerintem nyugodtan kérdezz rá a legközelebi alkalommal, hogy akkor most mennyivel tartozol, és legfeljebb azt mondják, hogy majd a végén egyben elég fizetned. De bátran kérdezz rá, hogy mi mennyibe fog kerülni, mire a végére értek, jó, ha az elején megvan egy árajánlat, legyél vele tisztában, miért mennyit fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!