Megbízható fogorvos/szájsebész Budapesten?
Nàlunk is mindenkinek rosszak a fogai a csalàdban, kivève nekem, van egy nagy különbsèg koöztem és a család többi tagja közt, én fél évente járok fogorvoshoz ellenőrzésre, fogkőleszedésre, mindenki más csak akkor, amikor nagyjából csak húzni lehet
De ő az embered
Miskolcon az egyik legjobb szájsebészetre mentem el, ahol nem vállalták a bölcsességfogam eltávolítását a fog helyzete illetve az ideg közelsége miatt. Javasolták, hogy altatásban szedessem ki egy debreceni klinikán a közel jövőben. Első fogászati beavatkozásom lett volna, így nem hagytam annyiban a dolgot, kicsit megrémisztett az altatás kérdése.
Egyik ismerősöm fogászati asszisztensként dolgozik egy budapesti klinikán, a Mindentment rendelőben. Egy ott dolgozó szájsebésznek Dr. Vasas Péternek megmutatta a rtg felvételt a fogamról és vállalta a fogamat és nem látta indokolnak az altatást. November elejére kaptam időpontot, a műtét a vártnál rövidebb ideig tartott, az ideg sem sérült. Azóta a másik bölcsességfogamat is Doktor Úrra bíztam sőt a férjem fogát is ő műtötte december közepén, csak megerősíteni tudom a pozitív tapasztalataimat, és nagyon empatikus a betegeihez. A műtét előtt és közben is végig tájékoztatott mindenről, azonnal elnyerte a bizalmamat. Csakis ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!