Tudnátok nekem olyan szájsebészt ajánlani, aki megbízható és törekszik arra, hogy fájdalommentesen műtse ki a bölcsességfogam?
sajnos volt már más jellegű fogműtétem és ott a szájsebész nem adott elég érzéstelenítőt, szóval éreztem ahogy az ínyem vágta....
Eger és környékén ha tudtok de Pesten is jó!
Köszönöm!
Nekem a jobb alsó bölcsességfogam kellett kiszedni nemrég, mert nem rendesen felfelé nőtt, hanem nekinőtt a másik fogamnak, úgyhogy nálam is volt vagdosás.
De teljesen jól kiszedte, elég gyorsan és egyáltalán nem éreztem a műtét alatt semmit. Utána való két nap persze eléggé fájt, de 3. nap már alig, csak arra kellett sokat várni hogy teljesen begyógyuljon a fog helye. De gondolom ez úgyis egyénfüggő.
Simán sztk-s szájsebész szedte ki, de nagyon korrekten megcsinálta, teljesen rendes volt. Dr. Plop Richard a szájsebész neve.
Én simán csak szájsebészetre kértem, és akkor mentem mikor ő rendelt pont. Azt hiszem felváltva rendelnek egy másik szájsebésszel.
"szóval éreztem ahogy az ínyem vágta.... "
Hát, ezt mindenkinél érezni fogod: Kicsit félrevezető neve van az érzéstelenítőnek. Ha beadják ne azt várd, hogy nem fogod érezni a műtétet. A fájdalmat csillapítja, nem érzel elviselhetetlen fájdalmat közben, de érezni fogod a műtétet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!