Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen gyakran szedeted le a...

Milyen gyakran szedeted le a fogkövet?

Figyelt kérdés

2020. dec. 21. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Megyek fogorvoshoz, aztán mondja hogy kell vagy nem. Életemben 2x szedték le,45 vagyok. 2 évente akkor is járok fogorvoshoz ha semmi panaszom nincs

A doki mondta ,hogy van akinek gyakran kell, akár évente is.

2020. dec. 21. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem 22 évesen lett leszedve először a fogkövem, nem volt sok szerencsére. 1 éven belül voltam újra fogorvosnál (terhesség miatti általános szűrés), akkor mondta, hogy mivel egy éve sincs, hogy leszedték, nem kapar megint. Ez sztk alapon volt.

Férjem nagyon gyorsan fogkövesedik, neki majdhogynem a félévente is kevés (lenne), de sem jár ő sem olyan gyakran.

2020. dec. 21. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi, akkor évente megyek. De nem mindig kell szedni. Nekem csak egy helyen szokott lenni, ahol túl sűrűek a fogaim. Talán csak egyszer volt olyan, hogy az egész fogsornál meg kellett csinálni.

Idén elmaradt a fogorvos, mert nem dolgozik :(

2020. dec. 21. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem szedtek fogkövet. Idén rengetegszer voltam fogorvosnál de egyszer se mondta hogy kellene (33/N).
2020. dec. 21. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem még életemben nem mondták, hogy szedessem le, sem annak idején az sztk-s, sem a magán, de akkor is és most is magamtól megyek félévente fogkő + féléves kontroll. Fő a biztonság.
2021. febr. 19. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!