Mit tudtok tanácsolni,ajánlani?
Nagyon erős a garatreflexem.Amikor kinyitom a számat nagyon hamar rámjön a hányinger és öklendezni kezdek.Fogszabi is kellene de még egy tömést se bírok ki.
Már próbáltam hogy beveszek egy deadalont de nem használ.
Mit tudtok tanácsolni,ajánlani?
Nekem is ez van.
Rájöttem, hogy a reggeli kávéféléktől lehet.
Amikor fogorvoshoz megyek, nem iszom ezeket napokig, orvos előtt semmit nem iszom, csak vizet egész nap, és indulás előtt veszek be egy kevés B-vitamint C-vitaminnal.
Sok dolgot majd csak szedálással fogok tudni megcsináltatni, még nem találtam meg a megfelelő rendelőt ehhez.
Nekem a Frontin segít. Nem vicc. Amíg erre rá nem jöttem addig rengeteget szenvedtem.
Kezelés előtt 3 órával beveszek egyet, majd még egyet háromnegyed órával előtte. És ez nekem segít. Nem azt mondom hogy semmi öklendezés nincs... De már nem zavar. :) mivel nem stresszelek rá, így nem súlyosbodik kezelés közben a hányinger. Csak egyszer-egyszer jön rám. Akkor sem akadok ki tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!