Mennyi fogatok van még, hány évesen? Mossátok napi kétszer?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 18:17
21/36 anonim válasza:
Napota sírok...
🚬tam a munkaerőpiacon is.
Napközben nem tudok elmenni a dokihoz a munkaidő pedig fix. Mindig própaidőre teszik, hogy gond legyen belőle és meg se merje mondani valaki.
És össze akarnak dolgozni egy mechanikus szerkezettel, ami nem is létezik.
22/36 anonim válasza:
Mondjuk ez idő alatt már jól megfizettem, hogy kiszórakozzák magukat mások ezen.
23/36 anonim válasza:
31 éves vagyok és 32 fogam van. :D Gyakran mosok fogat, ügyelek a szájhigiéniára, főleg hogy fogszabályozóm is van.
24/36 anonim válasza:
Miért lett nullára pontozva a 12-es válaszom, mert tökéletesen egészségesek a fogaim?
25/36 anonim válasza:
26 sajat fog es 2 implantatum. Napi 2 fogmosas, este fogselyem es szajviz is. 38 vagyok.
26/36 A kérdező kommentje:
Sokan mondták a fogselymet. Én félnék használni :( Nem kezdi ki a fogak között az ínyt?
2020. dec. 15. 20:44
27/36 anonim válasza:
#24: Én is le lettem pontozva mert nincs rossz/tömött fogam. Nem tudtam, hogy ez gond. :D Biztos a rohadt fogúak irigykednek, vagy nem tudom. Kár választ írni egyébként.
28/36 anonim válasza:
26: Nekem nem, kis pálcákra kifeszített verziót használok, azt könnyebb nem túlhúzni. Kis zacskóban lehet kapni egy csomót, ilyen kis "F" alakú műanyagok. :D De egyébként nem minden fogsor alkalmas a fogselyemre. Páromnak annyira szorosan vannak a fogai, hogy egyszerűen nem lehet közéjük erőszakolni a fogselymet sem. Ő nem használ ilyesmit, csak szájvizet.
29/36 anonim válasza:
Elektromos fogkefével mosom!
Az is sokat számít. Ajándékba kaptam, fantasztikus nagyon imádom.
30/36 anonim válasza:
33 éves nő vagyok. 1 fogamat vesztettem el. Implantátummal pótolták.
A többi fogam megvan. A bölcsességfogakkal együtt, jó állapotban.
Napi 2 fogmosás a minimum, szájvíz, fogselyem használat mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!