Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek nem gáz ilyenkor...

Szerintetek nem gáz ilyenkor fogorvoshoz menni ilyennel?

Figyelt kérdés

Most tökéltem el magam, hogy elmennék fogorvoshoz mert szerintem be kéne tömni egy-két fogamat. Lehet gyökérkezelés is kell, nem tudom nem értek hozzá.

De szerintetek nem fogják azt mondani, hogy miért ilyenkor akarok ehhez hozzá kezdeni?

2020. dec. 14. 20:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%
9-es! Mire várnak az emberek? Fogászati kezelésre biztos nem, tavasszal 7 hetes leállás volt, aki akart valamit, annak bőven ott volt az egész nyár, vmint az ősz nagy része. Most sincs hivatalosan leállás, csak több helyen átálltak a sürgi ellátásra, mivel ebben a munkában a legmagasabb a fertőzésveszély, mind az ott dolgozónak, mind a páciensnek. Karácsony pedig egyelőre minden évben ugyanakkor van, nem hiszem, hogy vkinek derült égből villámcsapásként jön a tény, hogy még covidhelyzettől függetlenül sem kap jövő csütörtökre időpontot. Azért ferdíteni nem kell. Aki március óta el akart jutni fogorvoshoz, az eljutott. Aki most jött rá, az vár.
2020. dec. 14. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11-es, június óta folyamatosan járok, és még mindig nem végeztünk, pedig nem volt sok dolog, csak nyáron kevés volt az időpont mert mindenki egyszerre akart menni a tavaszi lezárás után. Ennyit arról hogy aki akart annak volt ideje.

Másrészt igenis van olyan hogy egyszer csak kiesik a tömés, vagy fájni kezd egy fog.

Kérdezni ingyen van, aki akar az csak menjen. Ha karácsony előtt, akkor karácsony előtt. Az orvos majd eldönti vállalja e a kockázatot.

Kedves kérdező, te csak telefonálj, mert én is járok, sőt kolléganőmet is fogadta múlt héten az orvos, pedig ő új beteg a rendelőben. És neki is "csak" tömés kellett. Egy próbát megér. Legfeljebb megmondja hogy bocs, majd jövőre. De ha szerencséd van, sokan gondolják azt hogy úgysem fogadják őket, és éppen lesz időpont. :)

2020. dec. 14. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A fogaszat pont,hogy a legsterilebb helyek egyike. Max az orvos magat félheti, ha nagyon akarja. Meg hallottam olyat, hogy be kellett zarni, mert kontakt lett, mert ekment egy idiota betegen. Talan ezt is el akarjak kerulni
2020. dec. 14. 22:10
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

Ez azért nem igaz. Tavasszal szinte minden bezárt, de nyáron kinyitottak. Az én fogorvosom is így tett. Most megint nem rendel.

Hamarosan indul az oltás. A korlátozások hatására pedig hamarabb is enyhülhet a járvány.

Most valóban az ünnepek miatt se szerencsés.

Ha gondolod, kérdező, telefonálj oda, és kérj tanácsot, de ha nem sürgős, akkor valszeg a fogorvos is azt fogja javasolni, hogy várj vele egy kicsit.

2020. dec. 14. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülni fog, mert nagyon megcsappant a páciensek száma és ők is a piacról élnek.
2020. dec. 14. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Ha lyukas fogad van, akkor betomi, és kap lóvét rendesen...
2020. dec. 15. 03:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem május óta 3 fogam szedte ki magán doki műtéti úton. És én se adom fel még, épp ma voltam varratszedesen és kaptam a következő időpontot egy gyokerkezelesre és egy sima tomesre. Ha az kész lesz a következő a fogkő leszedes lesz. Szóval addig menj míg lehet és nem állnak le megint teljesen. Az én dokim pl folyamatosan rendel és mindent vállalnak. Inkább most csinálja meg mint majd utána szenvedjek és nem tudok menni csak huzatni.
2020. dec. 15. 14:50
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát felhívtam 3 fogorvost, egyik sem fogad a vírus miatt.
2020. dec. 16. 19:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy?
2020. dec. 16. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!