Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek nem gáz ilyenkor...

Szerintetek nem gáz ilyenkor fogorvoshoz menni ilyennel?

Figyelt kérdés

Most tökéltem el magam, hogy elmennék fogorvoshoz mert szerintem be kéne tömni egy-két fogamat. Lehet gyökérkezelés is kell, nem tudom nem értek hozzá.

De szerintetek nem fogják azt mondani, hogy miért ilyenkor akarok ehhez hozzá kezdeni?

2020. dec. 14. 20:28
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Magán fogorvoshoz mennék.
2020. dec. 14. 20:30
 2/19 anonim ***** válasza:
38%
Az én magán fogorvosom nem is rendel. Ha nem sürgős, akkor talán jobb megvárni, míg enyhül a járvány. Elég kockázatos most, hiszen a fogorvosnál nem lehetsz maszkban.
2020. dec. 14. 20:38
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket, mondd, hogy szerinted nem sürgős, döntsék el ők így, hogy fogadnak-e. (Amúgy szerintem örülnek majd neked. Most amúgy is mindenki kivár, nekik is sokkal kevesebb a bevételük, mint amúgy.)
2020. dec. 14. 20:40
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én magán orvosom simán fogadott ma. Orvosa válogatja. Hívd fel, egy telefont megér.
2020. dec. 14. 20:45
 5/19 A kérdező kommentje:
Felhívom holnap, csak kicsit félek:D Eddig egy fogorvosnál voltam, ahova az iskolával mentünk de az mindig olyan bunkó volt, hogy az hihetetlen.
2020. dec. 14. 20:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálj, egy próbát megér!
2020. dec. 14. 20:50
 7/19 anonim ***** válasza:
46%
Hát figyelj, jogos a kérdés: miért most? Ha eddig nem volt fontos, akkor várjál még egy kicsit, hogy ez a covid helyzet javuljon. Sok helyen amúgy csak sürgős ellátás van eleve, jövő héten karácsony, szinte bizonyos, hogy idénre nem is kapnál már időpontot. Majd januárban térj erre vissza, akkor próbáld meg, de ne lepődj meg, ha még mindig csak akut eseteket fogadnak.
2020. dec. 14. 21:05
 8/19 anonim ***** válasza:
46%

enyém is leállt.

a másik meg hogy nálunk 2-3 hétre adnak időpontot sokszor, most mondjuk nem biztos, de nem biztos, hogy belefér karácsonyig + gyökérkezelésnél hagyják nyitva a fogat sokszor egy hétre, akkor úgy elég fura nekem kajálni, figyelek, hogy ne menjen bele semmi, ezt kihagynám év végére, ha eddig bírtam

2020. dec. 14. 21:06
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

“Hát figyelj, jogos a kérdés: miért most? Ha eddig nem volt fontos, akkor várjál még egy kicsit, hogy ez a covid helyzet javuljon.”

Március óta várnak az emberek, december közepe van.

2020. dec. 14. 21:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok, az én dokim simán fogad, sőt tele van osztrák betegekkel. Covid ide vagy oda, nálunk a határ mellett sok helyen van rendelés, sőt még fog pótlást is készítenek, nemhogy tömést. Én simán megpróbálnék időpontot kérni. Legfeljebb azt mondják hogy nem, vagy adnak januárra. Nagyobb baj nem történhet. :)

Mondjuk én magán rendelésen voltam. Az sztk már lehet nem ilyen egyszerű eset.

2020. dec. 14. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!