Január végére kaptam időpontot fogászatra, de ha nem bírom ügyeletre kell menni.Annyira fáj a fogam, hogy azt sem tudom melyik fáj,igazából.Nincsen rajtuk lyuk, és egyéb felszíni sérülés sem. Ügyeleten nem fognak kiabálni,hogy nem tudom melyik fáj?
Felhívtam ma a fogorvosunkat ( körzetit), és nem tud fogadni,azt mondta ha annyira fáj menjek ügyeletre, mert be van táblázva a hétre. Viszont attól félek,hogy ott meg kiabálnak majd velem mert nem tudom magam sem,hogy melyik lehet a bűnös fog. Tényleg nem láttam rajtuk semmit, akármennyire és nézegettem kis tükörben,és ráadásul a körzeti fogorvosom is azt mondta,hogy szépek a fogaim, nem látszik rajtuk lyuk. Rendszeresen járok fogorvoshoz, kezelésre és ellenőrzésre is.
Ilyenkor, ha valóban ügyeletre kerül a sor,hogy állapítják meg,hogy melyik fogat kell kezelni? Ott gondolom nincs röntgen felvétel?
Megkopogtatják, levegőt fujnak ra, röntgen is keszulhet, es ki fog derulni.
Mennyire faj? Aludni tudsz??
Es meg 1.5-2 hónap igy? Antibitikumot se ir fel?
Amúgy azert is irigyellek, hogy kaptál
Akihez mennek, nem akar rendelni.
Ha januar középéig nem hiv, nem dont, megyek máshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!