A fogszabályzót hány nap alatt szokja meg a szám belseje?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam fogszabályzáson, és az orvos nem vágta le rendesen a drótot oldalt, ezért szúrja a számat. Használok viaszt, rendeltem is, de valahol olvastam, hogy az arc belsejében lévő hámszövetek rgy idő után hozzá fognak szokni a drót jelenlétéhez, és többet mem fogja kikezdeni. Ez igaz? Nem akarok visszamenni az orvoshoz, mert messzire van.2020. júl. 1. 10:05
1/2 anonim válasza:
Ha nincs úgy levágva, ahogyan kéne, akkor nem biztos, hogy megszokja. Várj pár napot, és meglátod, hogy sikerült e megszoknia. Szerintem egy hét alatt el kellene múlnia. De ha nem, mindenképpen menj vissza, mert nagyon kellemetlen és fájdalmas lehet. Nekem is többször voltak emiatt fájdalmas sebeim, utáltam.
2/2 anonim válasza:
Ha nem javul néhány napig, menj el. A drot nem fog magától eltűnni, és tapasztalatból tudom, hogy kitudja készíteni az ember idegeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!