Miért szineződik el a nyálam?
Vashiányos vagyok, az orvos pedig felírt 9 hónapra vastablettát. Augusztusban elkezdtem szedni, és ugye miután elrágom akkor vörös-barna színe lesz a nyelvemnek és a nyálamnak. Utoljára rendszeresen csak szeptemberben szedtem, azóta kicsit felhagytam vele, mert lusta vagyok.
Azóta mindig amilyen színűt eszek, vagy iszok, olyan lesz a nyálam színe. Iceteánál barna, rántotthúsnál narancssárgás, stb. Lehet fontos információ lehet, hogy dohányzom, de nem azért írok kérdést, hogy olyan válasz legyen, hogy fiatalkorban, vagy úgy alapból, nem kellene dohányozni.
Kb. 10 percig van jelen az, hogy más színe van a nyálamnak, de a nyelvem, vagy bármi más ami a saját szememmel látható lenne, nem szineződik el.
Nem tartottam nagyobb problémának, hogy elmenjek vele orvoshoz, de már elkezdett zavarni.
A barátaimnál ez nincs jelen, senkinél, ezért inkább arra lennék kíváncsi, hogy mitől lehet, komoly probléma-e, vagy csak a vashiány, vagy az ahhoz hasonló hiány okozhatja.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!